In verband met Hemelvaart zijn wij 13 & 14 mei gesloten.
Bestellingen geplaatst na 12 mei 17.00 uur worden vanaf maandag 17 mei weer verwerkt.

Kiwi Electronics getroffen door verwoestende brand [update 20-09-2019]

Geplaatst door Rogier 17-07-2019 108 Reactie(s) Nieuws,

Op dinsdag 16 juli is Kiwi Electronics getroffen door een verwoestende brand. Hierdoor zijn het kantoor, de winkel en het magazijn onherstelbaar beschadigd. Al snel bleek dat de brand moeilijk te bestrijden was. In de loop van de middag kregen wij te horen van de brandweer dat we er van uit moesten gaan dat er niets meer te redden viel. De brandweer is tot het einde van de middag bezig geweest met nablussen. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

Wij zijn met het team druk bezig om zo snel mogelijk weer operationeel te kunnen zijn. We zijn gelukkig goed verzekerd en wij verwachten uiteindelijk alle bestellingen uit te kunnen leveren. Dit zal alleen tijd kosten omdat alle voorraad in ons magazijn verloren is gegaan.

Momenteel zijn wij bezig met het zoeken naar een nieuw (tijdelijk) onderkomen. Via onze blog zullen wij jullie zo goed mogelijk up-to-date houden van de wederopbouw van Kiwi Electronics.

Vanuit veel hoeken ontvangen wij steunbetuigingen en we willen iedereen hiervoor hartelijk bedanken! We hebben een zware weg te gaan, maar wij gaan er voor 200% op inzetten om zo snel mogelijk weer up en running te zijn.

[UPDATE 20 juli 2019]

De laatste paar dagen zijn een echte achtbaan geweest met alles dat geregeld moet worden. Maar, we hebben een nieuwe locatie! Gisteren laat in de middag hebben wij de sleutel van het nieuwe pand gekregen. Nu kunnen we echt aan de slag om Kiwi opnieuw op te gaan bouwen. In de loop van volgende week komt de magazijninrichting binnen en kunnen we het magazijn gaan opbouwen. Ook was er nog nieuwe voorraad onderweg afgelopen week, wat volgende week op onze nieuwe locatie wordt afgeleverd. De openstaande backorders van onze klanten hebben uiteraard hoge prioriteit en we verwachten tegen het einde van de week de eerste bestellingen (mogelijk in deelleveringen) te kunnen verzenden. Ons team zet alles op alles om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn.

We hebben ook, heel begrijpelijk, behoorlijk wat annuleringen ontvangen van bestellingen. Alhoewel we met moeite door de hoeveelheid e-mail werken hebben we de meeste annuleringen gisteren verwerkt en ook direct teruggeboekt.

[update 24 juli 2019]

We zijn gigantisch druk bezig om het magazijn op te bouwen ondanks de enorme warmte. De nieuwe stellingkasten zijn vanmorgen geleverd en het eerste blok is vandaag in elkaar gezet. De aannemer is ondertussen, ondanks de aanstaande bouwvak en drukte, enorm druk bezig om het kantoor, de afhaalbalie, toiletten en keuken op te bouwen. Er zijn nog weinig voorzieningen op de nieuwe locatie waardoor het behoorlijk afzien is met 35 graden (en morgen nog warmer).
Momenteel lopen we iets achter op onze initiele planning door een aantal vertragingen, maar desondanks gaat het enorm hard en ook van leveranciers krijgen we veel steun om de snelheid er in te houden.

[update 29 juli 2019]

Ondanks de extreme warmte de afgelopen dagen hebben we flink doorgewerkt, en vanmorgen hebben we de laatste hobbels genomen om weer een functioneel magazijn te krijgen. Zoals je op de foto hieronder kan zien is dat best aardig gelukt zover! Er wordt nog druk verbouwd de komende tijd en ook het kantoor is een beetje houtje-touwtje, maar het werkt. Vanaf vandaag zijn we weer operationeel en gaan we keihard aan de slag om lopende bestellingen als eerste uit te kunnen leveren. Hiervoor is al voorraad besteld, waarvan een deel al binnen is en waarvan de komende dagen/weken meer binnen gaat komen.

[update 2 augustus 2019]

We vorderen gestaag. Ons nieuwe kantoor is nu helemaal gestript en de tussenmuur is verwijderd om en een grote ruimte van te maken waar we straks kunnen zitten. Nu hebben we ons kantoor tijdelijk op de entresol van het magazijn.

Ondertussen krijgen we langzaam aan ook steeds meer voorraad binnen en zijn we nog druk bezig het magazijn in te richten. Elke dag gaan er steeds meer bestellingen de deur uit.

[update 9 augustus 2019]

Maar een kleine update deze week. Er gebeurd een hoop maar er is weinig om te laten zien. Veel werk is gedaan aan de afhaalbalie, toiletten, keuken en het nieuwe kantoor deze week. Ook gaan er elke dag steeds weer meer bestellingen de deur uit. Bij deze weer wat foto's van de vooruitgang in de verschillende ruimtes.

 

[update 26 augustus 2019]

Het is wat rustiger geweest met de verbouwing door de bouwvak, maar op de achtergrond is een hoop gebeurd. Het begin van onze keuken is er, en de entreehal en afhaalbalie beginnen meer vorm te krijgen. Vorige week is onze nieuwe lasersnijmachine geinstalleerd en hopelijk kunnen we snel weer productie draaien. Ook zijn eindelijk vandaag de laatste magazijnbakken geleverd, dus kunnen we alle nieuwe voorraad eindelijk een plekje geven. En ondertussen is ons magazijn weer als een malle bestellingen aan het verwerken! We vragen nog even geduld van iedereen, we doen ons uiterste best!

[update 20 september 2019]

Oei... Bijna een maand zonder update! Maar er is veel gebeurd! We zitten ondertussen in ons echte kantoor, en niet meer half in het magazijn op de entresolvloer. De entree, de keuken en toiletten zijn ook af en momenteel vinden de laatste werkzaamheden plaats. Vanaf volgende week moeten alles helemaal klaar zijn! Dat betekent ook dat onze afhaalbalie eindelijk operationeel is. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons op te komen halen en te pinnen.

Iets meer dan twee maanden na de verwoestende brand zijn we weer volledig up en running op onze nieuwe locatie.

      

108 Reactie(s)

Ben Versteeg:
17-07-2019, 11:10:12
Antwoorden

Ik leef met jullie mee! Ben vaste klant, en waardeer jullie kwaliteit en service enorm! Ongelooflijk dat dit jullie overkomt, ik hoop dat het snel weer op orde is en jullie er niet teveel onder lijden. Ben

Gijs:
18-07-2019, 13:12:57

Veel sterkte

Rik:
23-07-2019, 15:40:31

Dankjewel Gijs... jij ook natuurlijk!

Ronnie Claassen:
24-07-2019, 22:17:47

Super ..goed om te zien dat jullie er met passie voor gaan.. binnen no time weer up and running..

Tim Wermer:
25-07-2019, 14:34:44

Respect! Ik heb nog een bestelling openstaan en zal in de toekomst blijven bestellen !! Neem de tijd om het goed op te zetten en vergeet jullie eigen rust ook niet!!

W wilmink:
27-07-2019, 06:44:14

Wow, wat een mentaliteit, Ben altijd professioneel geholpen met vragen/problemen/bestellingen. Een hele fijne onderneming. Heel veel sterkte komende tijd met het inrichten en opnouwen van jullie nieuwe pand!

Theo van Schaik:
30-07-2019, 01:15:42

Wat mooi om te zien dat jullie na zo'n enorme tegenslag niet bij de pakken neer zijn gaan zitten maar binnen no-time de boel weer op de rails krijgen. Respect! Heel veel succes gewenst!

Mitch:
03-09-2019, 02:18:00

Motivatie ! dus .....sterkte toegewenst !

Martine:
17-07-2019, 11:22:03
Antwoorden

Hallo Rogier, Lisanne en collega's jeetje, dat is schrikken. Wat verschrikkelijk om je hele bedrijfspand door brand verwoest te zien worden. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen!!! Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn jullie goed verzekerd, maar je bent toch alles wat je opgebouwd hebt tijdelijk kwijt. Veel succes met het opnieuw opbouwen van Kiwi Electronics. Groet, Martine

Raymond Bemelmans:
17-07-2019, 11:28:51
Antwoorden

Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht de komende tijd om jullie prachtig bedrijf en webshop weer ik and running te krijgen. Gelukkig is niemand gewond geraakt en is er alleen materiële schade. Groet Raymond

Tim Kort:
17-07-2019, 11:34:09
Antwoorden

Heel veel sterkte en energie toegewenst met de wederopbouw. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Fijn dat alle bestellingen (hetzij met waarschijnlijk enige vertraging...) door kunnen gaan. Top!

Maurice Boxman:
17-07-2019, 11:40:47
Antwoorden

Wat een verschrikking! Ik kwam graag langs. Hopelijk kunnen jullie snel weer aan de slag! Sterkte de aankomende tijd!

Kris Petitjean:
17-07-2019, 11:44:27
Antwoorden

Dit was toch even schrikken toen ik de mail met dit nieuws ontving. We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. En veel succes bij de wederopbouw.

Erik Depoortere:
17-07-2019, 11:45:13
Antwoorden

Ik wens u veel sterkte toe ,en we blijven u steunen

Mit Koevoets:
17-07-2019, 11:45:34, www.vaerens.com
Antwoorden

Veel geluk toegewenst met de heropbouw! Groeten van een trouwe klant.

Peter Vertenten:
17-07-2019, 11:45:55
Antwoorden

Hey mensen, sterkte hé in deze verwarrende tijden. Alles komt goed en binnen een paar maanden lachen jullie er om en nieuwkomers gaan niet weten waarover jullie spreken. Ik ben kortgeleden overgestapt naar Katoennatie en ik moet zeggen dat zij heel wat e-commerce doen voor hele grote en bekende namen. In magazijnen die volledig uitgerust zijn met brandblus systemen, optimale stockage,... linken met inhouse systemen, volledige handling van jullie opdrachten. Als jullie interesse hebben kan ik de sales van consumer goods met jullie contact laten opnemen zodat jullie up & running zijn voor de volgende black friday. (dat laatste is niet mijn beweegreden hé, ik hoop dat jullie snel terug op de been zijn), groetjes, Peter Vertenten

Bert Berrevoets:
17-07-2019, 11:46:36
Antwoorden

Ik wens u veel sterkte toe.

Anoniem:
17-07-2019, 11:48:10
Antwoorden

Heel veel sterkte en succes met de wederopbouw!

Rene Heisterkamp:
17-07-2019, 11:51:06
Antwoorden

Bale mensen! Gelukkig niemand gewond. Succes en sterkte bij de wederopbouw Gr Rene

Cesar Olvera Morales:
17-07-2019, 11:58:18
Antwoorden

Sorry about the fire and the destruction. I hope you can recover soon.

Martijn:
17-07-2019, 12:01:19
Antwoorden

heel veel sterkte met de wederopbouw van jullie geweldige winkel.

Jeroen Dekker:
17-07-2019, 12:09:16
Antwoorden

Beste allemaal, Wat een verschrikkelijk nieuws, maar wat fijn dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd. Ook fijn dat jullie ons via de e-mail hebben geïnformeerd, want ik verwachtte nog een bestelling. Jammer, maar wel heel begrijpelijk dat ik en mijn mede klanten wat langer zal moeten wachten. Ik wens jullie veel sterkte toe met het verlies, want zoiets komt toch wel hard aan. Verder natuurlijk veel succes met de wederopbouw. Ik hoop dat het vinden van vervangende ruimt snel zal gaan, zodat jullie snel de draad weer kunnen oppakken. Ik zal in ieder geval geduld betrachten. Greetz, Jeroen Dekker

Anoniem:
17-07-2019, 12:14:52
Antwoorden

Heel veel sterkte!

Anoniem:
17-07-2019, 12:34:09
Antwoorden

Heel veel sterkte!

Gerard Hartveld:
17-07-2019, 12:42:19
Antwoorden

Beste mensen, Heel veel sterkte en succes met het herstel. Vriendelijke Groet Gerard Hartveld

Tjakko van Eijnatten:
17-07-2019, 13:02:08, Brand
Antwoorden

Hallo iedereen, Wat vreselijk vervelend. Ontzettend veel sterkte de komende tijd met het weer opbouwen van de zaak. Fijn dat er geen gewonden zijn gevallen ... Tjakko van Eijnatten

Marcel Knotter:
17-07-2019, 13:31:06
Antwoorden

beste kiwi ik heb een minuut stilte in acht genomen voor mijn vaforite web winkel

Sergio Serov:
17-07-2019, 14:02:28
Antwoorden

I'm very sorry to hear about your fire. I wish you firmness for speedy and complete rebuild of the enterprise and running again as quickly as possible.

Edwin Thier:
17-07-2019, 14:07:40
Antwoorden

Sterkte jullie, ben zelf ook ondernemer en weet wat een ellende dit geeft.

Eric:
17-07-2019, 14:25:15
Antwoorden

Ik schrik van dit bericht,heel veel succes met het opnieuw opbouwen. Mvg Eric

Chris Dorna:
17-07-2019, 14:34:22, www.codekids.nl
Antwoorden

Dat is enorm schrikken. Ik hoop dat jullie de dienstverlening snel weer kunnen oppakken!

Marco Blom:
17-07-2019, 15:03:34
Antwoorden

Verschrikkelijk, veel sterkte!

R. scheps:
17-07-2019, 16:28:54, bidetdouche.nl
Antwoorden

Als buurman (Bidetdouche) wens ik jullie heel veel sterkte en veerkracht toe. Uit een tegenslag ontstaan vaak ook weer nieuwe kansen dus jullie komen er vast sterker uit!

Johan Smarius:
17-07-2019, 16:32:34
Antwoorden

Heel veel sterkte en veel succes met de wederopbouw.

Raoul Xavier Boerlage:
17-07-2019, 17:05:45
Antwoorden

Heel veel sterkte, ik kwam graag bij jullie langs om mijn spulletjes te halen en zou binnenkort weer een paar dingen bestellen/halen bij jullie. Helaas zal ik nu waarschijnlijk een keertje moeten uitwijken naar een buitenlandse/andere dealer. Ik hoop dat jullie weer snel up and running zijn.

Nick Borremans:
17-07-2019, 18:26:59
Antwoorden

Beste mensen, Heel veel sterkte en succes met de wederopbouw van jullie zaak. Nick

Pascal Dorland:
17-07-2019, 18:40:10, www.paradoxdesign.nl
Antwoorden

Wat een slecht nieuws...!! Ik hoop dat jullie weer snel op operationele sterkte zijn...! Wens jullie succes en keep it up..!

Henk:
17-07-2019, 19:33:24
Antwoorden

Kiwi Electronics Rogier en collega's sterkte met de opbouw van Kiwi Electronics. Had nog vrijdag een bestelling geplaatst welke ik met de post dinsdag jl. mocht ontvangen, daar ik zelf een defect component op tijd had gevonden. Hopelijk zijn jullie komende maand weer operationeel. Veel succes toegewenst.

Richard:
17-07-2019, 20:10:10
Antwoorden

Sterkte allemaal. Hoop dat jullie weer snel up en running zijn.

Ruud Warnaar:
17-07-2019, 20:19:52
Antwoorden

Heel veel sterkte en succes met de wederopbouw van jullie mooie bedrijf. Gelukkig dat er geen gewonden zijn gevallen. Om iets als brand mee te maken is al erg genoeg, als er dan ook nog persoonlijk leed te betreuren valt is het helemaal onverteerbaar. Succes en hopelijk tot snel.

Techno Notice:
17-07-2019, 21:26:19
Antwoorden

https://district8.net/brandweer-heeft-handel-vol-aan-grote-brand-steenplaetsstraat-rijswijk.html

Frank Berens:
17-07-2019, 21:41:23
Antwoorden

Heel sterkte en succes met de super drukke komende maanden.

Norbert vA:
17-07-2019, 21:43:13
Antwoorden

Heel veel sterkte! Ik bestel graag bij jullie, van Arduino tot Raspberry. Hopelijk komen jullie dit snel te boven!

Dave Durand:
17-07-2019, 22:24:56
Antwoorden

Ik wens jullie het allerbeste en heel veel succes met de wederopbouw van jullie fantastische winkel!

Adri:
18-07-2019, 04:42:18
Antwoorden

Sterkte en succes met de wederopbouw en herstart!

Pavel Roudman:
18-07-2019, 07:59:02
Antwoorden

Veel sterkte. Hopelijk kunnen jullie snel weer verder.

Erik:
18-07-2019, 10:18:25
Antwoorden

Goed te horen dat de verzekering de boel dekt. Ik was net van plan een noir cameraatje voor de rp-zero te bestellen maar ik wacht er wel mee tot jullie weer up en running zijn. Geen haast mee en jullie verdienen een goede herstart met veel bestellingen.

Michel:
18-07-2019, 12:29:43, www.ixperience.nl
Antwoorden

Heel veel sterkte bij de afwikkeling en hopelijk heropbouw van jullie winkel!

Bart:
18-07-2019, 12:43:36
Antwoorden

Veel sterkte en succes met de wederopbouw wij blijven jullie steunen en hopen in de toekomst nog veel van jullie serivce te kunnen genieten. Veel goede moed!!!

rick:
18-07-2019, 14:09:38, ricktop.nl
Antwoorden

sterkte mensen, ik hoop dat jullie er weer snel bovenop zijn!

Vincent:
18-07-2019, 15:38:25, www.autobag.nl
Antwoorden

Oei dat is schrikken, maar gelukkig geen gewonden. Heel veel sterkte met wederopbouw!

Mahjongg (martin de jong):
18-07-2019, 16:29:00
Antwoorden

Heel vervelend, zo net na de lancering van de RPI4. Ik hoop dat jullie niet alleen hier sterker uitkomen, maar dat jullie een nog beter en mooier onderkomen en showroom krijgen dan jullie al hadden. Sterkte.

Jan Sandbergen:
18-07-2019, 16:43:16
Antwoorden

Heel veel sterkte gewenst door een vaste aanloopklant. Hopelijk tot gauw in Rijswijk (of elders!) Succes, Jan.

Jeroen:
18-07-2019, 20:56:23
Antwoorden

Ik ben blij om te horen dat iedereen ongedeerd is gebleven! Veel sterkte met de heropbouw! De bestellingen komen wel in orde, daar ben ik zeker van. Vriendelijke groeten!

STIJN DEBUSSCHERE:
19-07-2019, 02:20:13, bussies.be
Antwoorden

Veel sterkte en goede moed bij de wederopbouw!

Anoniem:
19-07-2019, 09:35:54
Antwoorden

Veel succes met de wederopbouw.

Igor:
19-07-2019, 10:46:56
Antwoorden

Heel veel <b>sterkte!!</b> Hopelijk lukt het jullie om snel weer <u>up and running</u> te zijn.

Anoniem:
19-07-2019, 11:45:26, nesteggbiotech.com
Antwoorden

Terrible news, glad you all are safe! You can rebuild, and we will help by buying your new stock!

Bram van der Horst:
19-07-2019, 18:32:14
Antwoorden

Slecht nieuws voor iedereen, gelukkig is niemand gewond is geraakt. Sterkte en veel succes met het opbouwen.

Leon Geers:
20-07-2019, 09:27:42
Antwoorden

Wat een verschrikkelijk nieuws, ik ben er behoorlijk van geschrokken. Ik hoop dat jullie snel weer up and running zijn, zodat we weer kunnen genieten van jullie leuke producten en geweldige service. Veel sterkte met de wederopbouw.

Ellen:
20-07-2019, 11:45:19
Antwoorden

Veel sterkte en ik hoop dat jullie snel een nieuwe stek vinden. En dan kom ik graag weer langs in jullie gadget snoepwinkel ;-). Inclusief goed advies trouwens, complimenten.

Francoise:
20-07-2019, 15:36:15
Antwoorden

We are happy that you have found a building to rebuild you quickly. We cross our fingers so that everything goes better and faster now. Good luck. Sincerely with you Kiwi team Francoise et Dominique

Bart Janssens:
20-07-2019, 18:34:07
Antwoorden

Gelukkig is niemand gewond door de brand. 4 dagen na de feiten reeds een nieuwe locatie....van een snelle wederopbouw gesproken. Ik annuleer alvast mijn bestelling niet...dat is het beste wat klanten als ondersteuning kunnen doen. Ik hen dan ook alle begrip voor de vertraging van de levering.

Henk:
20-07-2019, 19:39:11
Antwoorden

Geweldig nieuws is het dat jullie zo snel een nieuwe pand hebben gevonden. Maar het is triest dat jullie nogal wat annuleringen hebben moeten verwerken.

Thijn:
20-07-2019, 20:45:03
Antwoorden

Rogier en teamleden Ik kwam vanaf het begin in jullie zaak. Ik vind dit heel verschrikkelijk. Ik hoop dat jullie snel weer up and running zijn! Sterkte met alles!

Denis:
20-07-2019, 22:24:00, devries.support
Antwoorden

Wat een enorme tegenslag voor jullie. Heel veel sterkte en succes met het opnieuw opbouwen. Goed om te zien dat jullie al direct zijn gestart en al een locatie hebben. Zodra jullie weer operationeel zijn ga ik direct weer bestellen, Ik hoop tot snel!

Hans:
20-07-2019, 23:35:52
Antwoorden

Sterkte! Het gaat zeker weer goed komen.

onestone:
Antwoorden

vreselijk...mijn duimen draaien overuren, break a leg, take care & RPi4 rules

Daniel:
21-07-2019, 11:24:53
Antwoorden

Succes met de heropbouw!

Delyan:
21-07-2019, 20:16:31
Antwoorden

Wish you success and strength with re-establishing the store!

Daniel Ockeloen:
21-07-2019, 21:36:10, www.mupop.net
Antwoorden

Was een nieuwe klant en pas 2 keer iets besteld. Wilde net een email/video sturen van de week welke ik gemaakt had om te vragen naar een verbetering van de unity PI4 case voor een 40mm Noctua van toen ik het las. Ik hoop dat als de tijd rijp is dat jullie dit als een product willen overwegen want de resultaten van mijn eigen gemaakt versie op basis van jullie case werkt prima en is dan een stuk stiller dan met de 30mm fans. Maf idee dat een printer die waarschijnlijk kasje gemaakt heeft een paar dagen ervoor zoveel schade kan aanrichten hoop dat alles snel weer up and running is voor iedereen. Daniel.

Rob Jansen:
23-07-2019, 09:40:13
Antwoorden

"gelukkig goed verzekerd" ... Dat is dan een zorg minder maar dit is meer dan "niet leuk". Alles wat jullie opgebouwd hebben in een vernietigende voorzee ten onder zien gaan, gaat je niet in de koude kleren zitten. Veel sterkte en succes met het opbouwen van de nieuwe "winkel"

Michiel Erasmus:
23-07-2019, 16:39:03, easylab4kids.nl
Antwoorden

Wat een ramp! #easylab4kids wens julle sterkte en success want binnenkort kunnen wij weerspeelgoed bestellen :)).

Felipe Leon-Morales:
23-07-2019, 17:30:36
Antwoorden

Sad to hear these news. Hope to see you back in full very soon. Wish you all the best!

Maria:
24-07-2019, 07:42:24, All the best
Antwoorden

Hope all goes well soon.

Bo Fox:
24-07-2019, 11:05:02
Antwoorden

Jullie annuleren mijn order, jullie zullen nu ook centjes moeten retourneren...

Kiwi Electronics:
24-07-2019, 21:32:03

Neem even contact op met ons op support@kiwi-electronics.nl met je ordernummer. Dan kan dat nagekeken worden. Alle geannuleerde orders zouden al gecrediteerd moeten zijn.

Remco Hosman:
25-07-2019, 08:26:30
Antwoorden

Ziet er super uit! Ik kom zeker langs als er een paar dingen van mijn openstaande order er weer zijn. hoef ik niet te wachten tot alles er is, en goede reden om te komen kijken :) Nog steeds in de zelfde buurt? Dat was altijd lekker op de fiets te doen

Kiwi Electronics:
25-07-2019, 09:04:31
Antwoorden

Zet hem op gasten.

Thierry:
25-07-2019, 14:17:19, www.softo.be
Antwoorden

Dag Kiwi, Ik wens jullie veel succes met de wederopbouw. Temeer nog dat Uw klantenservice uistekend is. Ik kijk alvast uit naar het moment om nieuwe bestellingen te plaatsen. Mvg, Thierry

Kirill:
25-07-2019, 15:54:54
Antwoorden

Very well! I hope u will start next month!

Richard Pooters:
26-07-2019, 08:53:34
Antwoorden

Heel veel sterkte!!

Chris Simon:
26-07-2019, 13:04:12
Antwoorden

Ik snap dat jullie het momenteel zeer druk hebben in deze *** periode na zo'n verwoestende brand, maar ik ben wel zeer blij om te vernemen dat jullie gewoon gaan doorstarten op een nieuwe locatie. Ongelofelijk hoeveel werk jullie al hebben verzet op de nieuwe locatie en wens jullie totdat alles achter de rug is, dan ook zeer veel sterkte toe en dat het maar lekker koel mag zijn voor jullie zolang niet alles gereed is.

Rudger Gravestein:
27-07-2019, 16:53:24, triple-networks.com
Antwoorden

Zet em op!

Susanna:
27-07-2019, 17:50:33
Antwoorden

Oh jee, wat vervelend. Hopelijk is alles snel weer operationeel. Heel veel sterkte.

Susanna:
27-07-2019, 18:02:02
Antwoorden

Zijn de raspberry pi 4 4mb ook afgebrand?

Richard Hellema:
28-07-2019, 00:58:51
Antwoorden

Mensen van KIWI, heel veel sterkte toegewenst. Heb een Pi4 bij jullie in bestelling staan en geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om deze te annuleren. Die kan wel wachten. Heel veel succes met de wederopbouw en zet gewoon weer een mooi bedrijf neer.

Bruno:
28-07-2019, 12:00:29
Antwoorden

Jullie is een van de weinige winkels waar ik met oprecht plezier spullen kocht. Ik wens jullie veel sterkte en succes met de wederopbouw, en ik wacht met mijn RPi4 bestellingen tot het zover is.

Maarten:
28-07-2019, 12:20:56
Antwoorden

Veel sterkte. Pluim voor jullie veerkracht!

Arthur:
28-07-2019, 12:48:23
Antwoorden

We wachten gewoon dat jullie weer volledig online zijn dan bestel ik gewoon bij jullie. Sterkte nog verder met het opbouwen en hoop nog veel bestellingen te kunnen doen bij jullie! Succes!

Albert Epping:
28-07-2019, 17:47:16, machinebrein.nl
Antwoorden

Ik hoor het zojuist pas. Dat Veel succes en voorspoed met de doorstart!

ben:
29-07-2019, 10:02:13
Antwoorden

kunnen jullie al vertellen waar de nieuwe locatie is?

douwe brouwer:
29-07-2019, 16:33:01
Antwoorden

Goed om te zien dat jullie weer enigszins 'up and running' zijn... Veel succes mat alle vervolgakties. Ik ga binnenkort zeker weer nieuwe bestellingen bij jullie plaatsen.

Danny:
29-07-2019, 18:25:58
Antwoorden

Dan ga ik binnenkort weer eens rondneuzen op jullie site.

Bart:
29-07-2019, 20:10:10
Antwoorden

Heel veel sterkte & succes met de opbouw op de nieuwe locatie! Alvast proficiat aan iedereen daar die dit op zo'n korte tijd mogelijk gemaakt heeft. Jullie zijn geweldig. Wij blijven alvast vaste klant! Bart

Alex:
29-07-2019, 20:11:56, www.databeest.nl
Antwoorden

Sterkte met de wederopbouw. Ik ben zeer benieuwd naar het nieuwe adres. Groet Alex

Ron:
30-07-2019, 18:14:09
Antwoorden

Veel sterkte met de wederopbouw! Zeker bij dit warme weer. Ga om jullie te steunen nog een bestelling plaatsen !

Hein:
03-08-2019, 10:28:23
Antwoorden

Heel veel sterkte met jullie wederopbouw. Had een rPi4 4Gb bestelling bij jullie gedaan en wacht rustig af tot jullie zover zijn.

Rick Lamers:
03-08-2019, 13:30:09
Antwoorden

Mooi om te lezen dat jullie na deze tegenslag weer direct de handen uit de mouwen steken en direct aan de slag zijn gegaan. Chapeau! Zal hier blijven bestellen, dit soort ondernemerschap moet natuurlijk worden toegejuigd!

Ans:
03-08-2019, 14:46:25
Antwoorden

Jullie zijn goed bezig na deze vuur-ramp. Ik hoop dat jullie alles weer snel op orde krijgen, zo te lezen komt dat helemaal goed. Ik ga later als de voorraden weer gevuld zijn bij jullie wat bestellen. Heel veel sterkte en groetjes.

Simion:
07-08-2019, 07:41:52, N.A.
Antwoorden

Verschrikkelijke brand, maar gelukkig steken jullie de handen uit de mouwen! Ondanks dat de helft van mijn beoogde artikelen niet op voorraad zijn, besloten om de bestelling toch te plaatsen en geduldig te zijn. Heel veel succes met de wederopbouw van jullie onderneming!

Marcel Runte:
09-08-2019, 22:39:25
Antwoorden

Wat naar voor jullie zeg! Heel veel moed en succes met de wederopbouw!

Marcus:
11-08-2019, 12:02:20, www.cyberwulf.de
Antwoorden

Gut das ihr es personell so gut überstanden habt. Und ihr euren Service schnell wieder zur Verfügung stellt. Alles Gute aus Deutschland

Vincent Stassin:
12-08-2019, 17:07:37
Antwoorden

This situation is a shame!!! I'm waiting for raspberry 4 since end of june. You don't even give news by mail. I will never order again on kiwi, and I'll put a really bad comment about kiwi shop. SHAME SHAME SHAME ON YOU

Maarten:
12-08-2019, 22:21:26

Sorry to read this comment, they had a fire so delivery is just not possible at the moment. Besides if you opted-out for email GDPR restricts them from sending any. Lastly the Raspberry Pi foundation (those who make them) have a hard time producing them in the quantities they are asked for. So don't be to hard on Kiwi, and if you wanted a response from them just mail they are willing to help! Voor het personeel succes nog met de verdere opbouw! Altijd goede service en snelle levering ben tevreden met jullie winkel en deze brand veranderd daar niets aan!

Glasofruix:
13-08-2019, 21:29:47

Dude chill, they've had a fire which destroyed their warehouse. I'm also waiting for a raspberry since june (i really hope they plan sending those out at some point, wink, wink).

Levv:
31-01-2020, 10:33:43

Dude really you blame Kiwi for not being able to deliver a product they have no control over. Good luck finding a Pi 4 because all other shops have the same issues and yes I'm writing this on Jan 31st 2020 and in some cases it is still a problem. Also did you read that their building was bunt to the ground.......sheez what a moron!

Jack Berkhout:
15-08-2019, 23:07:38
Antwoorden

Heel fijn om te zien dat jullie weer zo snel operationeel zullen zijn. Veel sterkte en wijsheid, en zet hem op. Ik ben klant en blijf dat ook, want ik heb uitsluitend goede ervaringen met Kiwi.

Bob Hamme:
16-08-2019, 07:36:34
Antwoorden

Top dat jullie weer operationeel zijn hoppelijk gaat de afhaalbalie ook weer werken was altijd handig, lekker dichtbij Den Haag toevallig zijn jullie nog dichter bij gekomen op jullie nieuwe locatie Veel succes daar!

Arjen Scheerman:
27-08-2019, 06:49:12
Antwoorden

Ondanks dit nare voorval heb ik als klant nog steeds een snelle en goede service mogen ontvangen voor mijn defecte Raspberry. Nog steeds kreeg ik snel een antwoord en ook een prima oplossing, alsof er niks aan de hand was. Van mij krijgen ze 5 sterren voor de service die ze ondanks de brand nog steeds konden en kunnen geven.

Peter van Rossum:
28-08-2019, 18:28:14
Antwoorden

Mijn bestelling van eind juni vandaag geleverd, en dat met een grote brand ertussen! Klasse mensen.

Trompy:
29-08-2019, 05:42:33
Antwoorden

Fijn om te zien dat productie bijna volledig op gang is. Ik zit ook(zoals Bob) met veel spanning te wachten dat die afhaalbalie open gaat. En diep hopend dat jullie niet verhuisd zijn naar het andere kant van het land. xD HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL veel sterkte. En bedankt voor de hele snelle email reacties.

Bart Janssens:
30-08-2019, 09:50:35
Antwoorden

Mijn bestelling van 15/7 komt vandaag toe !!!! Blij om te zien hoe snel de wederopbouw gaat en jullie terug de bestellingen van klanten kunnen afhandelen.

Trompy:
05-09-2019, 20:44:37
Antwoorden

Bestelling toch op maandag gedaan. Woensdag zijn ze al bezorgd! Lekker vlot! Dank je wel Kiwi-electronics.

Bert Bergman:
06-09-2019, 21:34:43
Antwoorden

Succes met de wederopbouw!

Marcel:
14-09-2019, 17:52:46
Antwoorden

Per wanneer is de klantenbalie weer open/beschikbaar?

A.W.F. Hoogeland:
26-09-2019, 22:03:02
Antwoorden

Goed bezig, respect! Veel succes met de wederopbouw!

Thijs:
22-10-2019, 22:15:09
Antwoorden

Ik ben slechts een sporadisch bestellende klant, maar schrok toch wel even toen ik het nieuws zag. Groot respect voor jullie drive om meteen de draad (vol gas) weer op te pakken. Daar straalt wel mentaliteit van uit!

Erik:
23-11-2019, 23:29:35, proovit.com
Antwoorden

Browse en shop altijd graag bij jullie. Las over de brand, wat een ellende. Nu ik de blog helemaal lees, denk ik dat hij afgesloten moet worden met hoe hard de medewerkers hebben gewerkt; een super-thank-you-online in de blog. ;-) Succes mensen!

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend