In verband met Hemelvaart zijn wij 13 & 14 mei gesloten.
Bestellingen geplaatst na 12 mei 17.00 uur worden vanaf maandag 17 mei weer verwerkt.

Fijne feestdagen en een goed 2020 gewenst!

Geplaatst door Rogier 24-12-2019 0 Reactie(s) Nieuws,

Wat een bewogen jaar is dit geweest! Aan het einde van het eerste kwartaal werd de laatste verbouwing afgerond waarmee wij klaar waren om door te groeien op onze locatie in Rijswijk. Met de release van de Raspberry Pi 4 was het ook flink druk aan het begin van de zomer.

We hadden een hoop op stapel staan voor de tweede helft van 2019, maar helaas gooide dinsdag 16 juli letterlijk roet in het eten. Die dag brak er brand uit in ons pand en werd al snel duidelijk dat er niets meer te redden was. We moesten ineens heel snel schakelen en een rustige zomer zou het dus niet worden. Binnen enkele dagen hadden we een nieuwe locatie gevonden waar we in elk geval een aantal jaar vooruit hopen te kunnen.

Op de nieuwe locatie in Den Haag zijn we in de zomer keihard bezig geweest om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Twee maanden na de brand waren we, ondanks dat alles weg was, weer volledig up en running op de Oude Middenweg in Den Haag.

We hebben daarna ook weer op verschillende evenementen gestaan waaronder de Maker Faire in Eindhoven en BrightDay in de Expo Haarlemmermeer.

Volgend jaar zijn wij van plan op veel meer evenementen te gaan staan en gaan er leuke nieuwe productlijnen in ons assortiment komen. Ook lanceren wij in het voorjaar een nieuwe website, waardoor het voor jou als klant een stuk makkelijker zal worden om te bestellen!

Namens het Kiwi Electronics team hele fijne feestdagen gewenst en de beste wensen voor 2020!

Rogier, Lisanne, Bas, Angela, Veere, Hidde, Rob en Elise