In verband met Hemelvaart zijn wij 13 & 14 mei gesloten.
Bestellingen geplaatst na 12 mei 17.00 uur worden vanaf maandag 17 mei weer verwerkt.

Raspberry Pi imager nu beschikbaar!

Geplaatst door Lisanne 06-03-2020 0 Reactie(s) Nieuws,

Er is nu een eenvoudigere manier om je besturingssysteem zoals bijv. Raspbian op je SD kaart te schrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door de introductie van de nieuwe Raspberry Pi imager.
Het programma is eenvoudig te gebruiken en super snel, dankzij een aantal sneltoetsen die ze hebben geïntroduceerd in de mechanica.

Raspberry Pi Imager downloadt een .json bestand van de Raspberry Pi website met een lijst van alle huidige download-opties, zodat je altijd de installatie download van de meest up-to-date versie.
Zodra u een besturingssysteem heeft geselecteerd uit de beschikbare opties, leest de imager het betreffende bestand direct van onze website en schrijft het rechtstreeks naar de SD-kaart. Dit versnelt het proces vrij aanzienlijk in vergelijking met het standaard proces van het lezen van de website, het schrijven naar een bestand op uw harde schijf, en dan, als een afzonderlijke stap, ze opnieuw te lezen van de harde schijf en het schrijven naar de SD kaart.

De Raspberry Pi Imager slaat het gedownloade besturingssysteem op in de cash - dat wil zeggen, het bespaart een lokale kopie op uw computer, zodat je extra SD-kaarten kan programmeren zonder dat je het bestand opnieuw hoeft te downloaden.


Download de Raspberry Pi Imager hier.

 

 

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend