In verband met Hemelvaart zijn wij 13 & 14 mei gesloten.
Bestellingen geplaatst na 12 mei 17.00 uur worden vanaf maandag 17 mei weer verwerkt.

Ontmoet Dash, Dot & Cue

Geplaatst door Lisanne 20-03-2020 0 Reactie(s) Nieuws,

Dash en Dot

Dash & Dot zijn twee slimme robotjes die je zelf kunt programmeren. Ze horen geluiden, reageren op licht, merken objecten op en doen precies wat jij wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt de robots op het ritme van de muziek laten dansen, rare geluiden laten maken, door een doolhof laten manoeuvreren en nog veel meer. Dash is de meest interactieve robot, hij kan rondrijden en heeft de meest verschillende functies. Dot is Dash’ kleinere vriend en kan niet rondrijden, wel kan hij met Dash communiceren en hem opdrachten geven

Onderwerpen zoals creatieve probleemoplossing, wiskunde, algoritmes- of zelf muziek maken, de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Afhankelijk van hun leeftijd of ervaring kunnen andere apps worden aangeboden aan kinderen met telkens nieuwe uitdagingen.


Cue Onyx

Cue robot is ontworpen voor kinderen die een belang hebben bij het coderen. Cue zal hen helpen de overgang van block-based programmeren om te zetten naar tekst gebaseerde programmering. Met een groeiende bibliotheek van app demo's, tutorial en uitdagingen, kan je verschillende programmeertalen verkennen, en op zoek gaan naar robotachtige mogelijkheden en persoonlijk zinvolle projecten.Cue's motoren en sensoren werken naadloos samen om nauwkeurige en veelzijdige beweging te bieden, terwijl Cue in real-time reageert op zijn omgeving. Kinderen leren probleemoplossend denken, programmeer vaardigheden, engineering en design.

 

Bekijk het hele assortiment hier

 

 

 

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend