Een jaar na de brand

Geplaatst door Rogier 16-07-2020 0 Reactie(s) Nieuws,

Vandaag is het een jaar geleden alweer dat onze locatie in Rijswijk verloren ging. Dinsdag 16 juli 2019 is een zwarte dag in onze geschiedenis, een dag die wij bij Kiwi Electronics nooit zullen vergeten.

Rond 8:45 brak er brand uit in een ruimte in ons pand en al snel greep het vuur om zich heen en was er een gigantische rookontwikkeling die in de wijde omtrek te zien was. De brandweer was snel ter plaatse. Maar omdat de ruimte slecht te bereiken was door die rook, kon de brandweer er nauwelijks bij komen. Kostbare tijd ging verloren en de brand kon zich verder uitbreiden. Tegen de middag werd het duidelijk dat er niet veel meer te redden was. Een paar uur later moest alles als verloren beschouwd worden.

Terwijl we moedeloos naar de pogingen van de brandweer aan het kijken waren om nog te proberen iets te redden, waren collega's al aan het zoeken naar een tijdelijke locatie om door te kunnen. Na twee dagen bijna fulltime locaties bekijken was deze snel gevonden, en mede dankzij de eigenaar van het pand konden wij snel de sleutel krijgen. De eerste weken hebben we thuis bij de directeur een 'commandocentrum' ingericht terwijl het nodige werk op de nieuwe locatie werd uitgevoerd om zo snel mogelijk weer onze klanten te bedienen.

Twee weken na de brand gingen de eerste bestellingen alweer de deur uit en was de aannemer druk bezig met verbouwen. Bijna twee maanden na de brand was de verbouwing afgerond en draaide Kiwi weer op volle toeren.

Mede dankzij de verhuurder van ons nieuwe pand, de aannemer, onze vertrouwde leveranciers, en onze gewaardeerde klanten met engelengeduld die toch bleven bestellen ondanks dat ze niet wisten wanneer ze hun bestelling zouden ontvangen, hebben wij het bedrijf weer van de grond af aan op kunnen bouwen.

We kijken terug op een bewogen jaar en mogen ons gelukkig prijzen dat Kiwi Electronics, tegen alle verwachtingen in, er nog steeds mag zijn. We hebben een aantal stappen terug moeten doen en zijn wat dat betreft nog lang niet op het oude niveau. Maar we zijn op de goede weg en blijven, mede dankzij jullie, gewoon doorgaan!

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend