Zeg hallo tegen de nieuwe Arduino Oplà IoT Kit

Geplaatst door Lisanne 12-01-2021 0 Reactie(s) Nieuws,

Zeg hallo tegen de nieuwe Arduino Oplà IoT Kit: ervaar het IoT nu thuis!
 

De Oplà IoT Kit bevat alle hardware die nodig is om acht verbonden applicaties te maken, toegang tot een online platform met instructies en een abonnement van 12 maanden op het Arduino Create Maker Plan. Deze kit is perfect voor beginners met een basis DIY-ervaring, terwijl meer gevorderde gebruikers deze kunnen gebruiken om hun slimme applicaties en apparaten aan te passen en te hacken, met volledige controle over hun gegevens en processen.
 

Creëer, verbind, controleer. De Internet of Things is nog nooit zo eenvoudig geweest!
 

Solderen is niet nodig met de Oplà IoT Kit, die is gebaseerd op een MKR IoT-carrier met een OLED-kleurendisplay, ingebouwde omgevingssensoren en capacitieve aanraakknoppen. De kit bevat ook een MKR WiFi 1010-bord, een ronde plastic behuizing en ondersteunende accessoires, zoals twee kabels, een bewegingssensor, een vochtsensor en een USB-kabel.

Om applicaties te bouwen, kunnen gebruikers vertrouwen op het Oplà online platform. Elk project bevat doelen, een inleiding tot de componenten, stapsgewijze instructies met illustraties en video's om u te begeleiden bij het samenstellen van het product en het bouwen van de code.

Ten slotte fungeert de kit als de fysieke interface van de Arduino IoT Cloud en wordt hij geleverd met een abonnement van 12 maanden op het Arduino Create Maker Plan, met onbeperkte compilatietijd en uitgebreide toegang tot alle functies van de Arduino IoT Cloud.

 

Totale controle binnen handbereik met de Arduino IoT Cloud.

Beheer alle instellingen van het apparaat via de Arduino IoT Cloud - eenvoudig te maken dashboards bieden realtime metingen, met aanpasbare instellingen zoals het in- / uitschakelen van de lamp of het bewateren van de planten allemaal bestuurbaar op een smartphone met de Arduino IoT Remote-app.

Profiteer van onbeperkte compilatietijd en alle andere premiumfuncties4 out-of-the-box-projecten die klaar zijn om thuis of op de werkplek te implementeren. 4 projecten om de concepten achter het IoT te leren en deze toe te passen op echte toepassingen. Bouw  aangepaste IoT-apparaten met volledige controle over de gegevens en processen.

Een glimp van de projecten. Elk met stapsgewijze instructies

•  Lichten met afstandsbediening - verander kleur, lichtmodi en schakel aan / uit via uw mobiel.
•  Persoonlijk weerstation - registreer en bewaak lokale weersomstandigheden.
•  Smart Garden - bewaak en controleer de omgeving voor uw planten.
•  Thermostaatregeling - slimme regeling voor verwarmings- en koelsystemen.
•  Home Security Alarm - detecteer bewegingen en activeer waarschuwingen.
•  Solar System Tracker - positionering van de planeten en manen in het zonnestelsel.
•  Voorraadbeheer - volg goederen in en uit.
•  Think About You - een unieke manier om berichten te delen tussen Oplà-gebruikers.
 

Meet, verzamel en bewaak realtime gegevens.

De volgende sensoren zijn ingebouwd in de IoT-apparaat: licht, druk, vochtigheid, temperatuur, gyroscoop, versnellingsmeter en 5 tactiele knoppen. Daarnaast bevat de kit PIR- en Moisture plug-and-play-sensoren. En je kunt er ook meer aansluiten dankzij de 3 Grove connectoren.

 

Voeg slimme technologie toe aan uw huis en werkplek met het eerste
open programmeerbare IoT-platform waarmee u op maat gemaakte IoT-apparaten kunt bouwen.

 

 

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend