mBot workshop 3

Geplaatst door Lisanne 24-07-2017 0 Reactie(s)

De workshop is verlengd en zal nu 2 en een half uur duren!

 

Praten met een Robot

In twee workshops maak je kennis met de mogelijkheden van de mBot. Dit robotje kun je niet alleen op afstand besturen, maar je kunt via de computer ook allerlei sensoren uitlezen. Sensoren zijn als het ware de ogen en oren van de robot.
 

Wat gaan we doen
In de workshop met de mBot programmeer je met de computer een echte robot en laat je deze allerlei opdrachten uitvoeren. De workshop programmeren met de mBot is een toegankelijke en leuke kennismaking met robotica en programmeren.

In de workshop zorg jij ervoor dat de robot allerlei verschillende taken uitvoert. Deze taken programmeer je vooraf op de computer. Nadat je de robot zelf in elkaar hebben gezet kunnen ze deze programmeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de programmeertaal Scratch dat speciaal is aangepast voor de besturing van de robot.

Informatie van deze workshop

  • Tijd: De inloop start om 12:45 waarbij we om 13:00 beginnen tot 15:30.
  • Wie: De workshop is voor kinderen van 9+
  • Locatie: Op de 2de verdieping van kiwi electronics, steenplaetsstraat 18 in Rijswijk
  • Prijs € 49.95,- voor 2 workshopdagen

 

De kinderen krijgen voor de 2 lessen een mBot waarmee ze kunnen werken. Dit hoeft dus niet zelf meegenomen te worden. Uiteraard is er de mogelijkheid om met korting een mBot aan te schaffen aan het eind van de workshop.

 

Bestel hier je kaarten:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mbot-workshop-2-dagen-15-08-2017-17-08-2017-36479746905

Schrijf een reactie


Voer onderstaande code in:
Verzend