Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Snel in huis
Verzonden vanuit Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Categorieën

Adafruit AMG8833 IR Thermal Camera FeatherWing

Adafruit AMG8833 IR Thermal Camera FeatherWing
0 beoordeling(en).

Artikelcode: ADA-3622
€ 47,95 Excl. BTW: € 39,63
8 stuk(s) direct uit voorraad leverbaar.

Aantal: In winkelwagen
Hoeveelheid Per stuk
10+€ 46,75 (Excl. BTW: € 38,64)
50+€ 45,56 (Excl. BTW: € 37,65)

Een Feather board zonder ambitie is een Feather board zonder FeatherWings! Dit is de Thermal Camera FeatherWing: met dank aan de Panasonic AMG8833 8x8 GridEYE sensor voegt deze heat-vision toe aan elk Feather main board. Met gebruik van Feather Stacking Headers of Feather Female Headers kan je een FeatherWing op je Feather Board prikken gelijk gebruiken. 

Deze sensor van Panasonic is een 8x8 arrangement van IR thermale sensoren. Wanneer gekoppeld aan je Feather keert deze een arrangement van 64 individuele infrarood temperatuur lezingen terug over I2C. Net als thermale cameras, maar dan compacter en simpel genoeg voor integratie. 

Dit deel meet temperaturen van 0°C tot 80°C met een nauwkeurigheid van +- 2.5°C. Het kan een mens opsporen in een radius van 7 meter. Met een maximum frame rate van 10Hz is het perfect voor het opsporen van mensen of voor mini thermale camera. Er is een makkelijk te gebruiken Arduino en CircuitPython code om snel te beginnen. De sensor communiceert over I2C. Als je een snelle Feather hebt zoals de ESP8266, ESP32 of Teensy kan je een 8x8 raster in bouwen en mooie resultaten zien.

De AMG8833 is de nieuwe generatie 8x8 thermale IR sensoren van Panasonic en biedt hogere performance dan de AMG8831. De sensor ondersteunt alleen I2C en heeft een aanpasbare interrupt pin die kan afgaan wanneer een individuele pixel boven of onder de grens gaat die je zelf instelt.

Combineer deze met de TFT FeatherWing en stapel headers om de Thermal Camera te maken - Feather en TFT Wing niet inbegrepen.

Lees Adafruit's gedetailleerde guide voor bedradings diagrammen, datasheets, schematics, libraries, code, etc!

Product
Merk: Adafruit
MPN: 3622
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: