Bestellingen worden momenteel in 1-2 werkdagen verwerkt. Bedankt voor je begrip.

Electroninks

Electroninks
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Zet je eigen drone in elkaar en laat hem vliegen met de Circuit Scribe Drone Kit! Voorzie de kartonnen vleugels met geleidende inkt en koppel de naaf en de motoren. Download de bijbehorende app om je drone te besturen. Met de app leer je gemakkelijk hoe je de drone kan laten vliegen, opstijgen en la..
€ 59,95 Excl. BTW: € 49,55
Drone Classroom Kit Pre-Order
Product Description We are excited to launch the Drone Classroom Kit, which is a great addition for your science and engineering classes, afterschool programs, summer camps and so much more. With this Drone Classroom Kit you can boost your STEM curriculum sky high. Build and learn to fly a d..
€ 1.085,00 Excl. BTW: € 896,69
De Circuit Scribe Basic Kit is een leuke kit om de wereld van de electronica te ontdekken. Deze kit is de meer uitgebreide versie van de Mini Kit. Aan de hand van meegeleverde voorbeelden in combinatie met de geleidende inktpen kan je direct beginnen de basisbeginselen van electronische schakelin..
€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02
De Circuit Scribe Mini Kit is een leuke kit om de wereld van de electronica te ontdekken. Aan de hand van meegeleverde voorbeelden in combinatie met de geleidende inktpen kan je direct beginnen de basisbeginselen van electronische schakelingen onder de knie te krijgen. Inhoud: Module met ..
€ 17,95 Excl. BTW: € 14,83
De Circuit Scribe Super Kit is de opvolger van de Basic Kit, deze kit bevat een aantal nieuwe modules om een volgende stap te maken in het ontwerpen en tekenen van je eigen circuits en projecten. Aan de hand van het meegeleverde werkboek kom je alles te weten over de meegeleverde modules en wor..
€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34
Circuit Scribe Ultra Kit Niet meer leverbaar
De Circuit Scribe Ultra Kit bevat alles wat je nodig hebt om je ontworpen en getekende circuits te maximaliseren. Aan de hand van het werkboek kom je alles te weten over de functies van de modules uit deze kit. En met de meegeleverde kabels kan je je project aansluiten op een Arduino, Raspberry..
€ 114,95 Excl. BTW: € 95,00
Circuit Scribe Werkboek Niet op voorraad
Dit Circuit Scribe werkboek bevat lessen welke de vele concepten van elektronica behandelen, van geleiding van materialen tot de basis van digitale elektronica. Alles wordt eenvoudig uitgelegd a.d.h.v. de geleidende inkt technologie. Hierdoor is het een perfect platform voor iedereen die over elektr..
€ 17,95 Excl. BTW: € 14,83
Everything Classroom Kit 4 - 7 werkdagen
De Everything Classroom Kit is een leuke manier voor STEM educatie om met je klas in de wereld van elektronica te duiken. Deze kit behoudt 25 setjes van pennen en modules om allerlei werkende circuits te tekenen die gebruik maken van licht, beweging en geluid. Je kunt het zo makkelijk of moeilijk ma..
€ 2.875,00 Excl. BTW: € 2.376,03
Intro Classroom Kit 4 - 7 werkdagen
De Intro Classroom Kit is een leuke manier om te starten met STEM-educatie. Gericht op jongere kinderen om de basis te leren kennen, deze kit bevat 25 pennen en modules om werkende circuits te tekenen die gebruik maken van stroom, LED-lampjes en schakelaars. Deze kit bevat ook een paar lastige modul..
€ 1.235,00 Excl. BTW: € 1.020,66
De populaire geleidende inkt pen is nu ook apart leverbaar! Teken op elk oppervlak waarmee je met een gewone balpen ook zou kunnen schrijven. De Circuit Scribe Geleidende Inkt Pen kan 60-200 meter tekenen, afhankelijk van het oppervlak en de snelheid (60 meter op absorberende oppervlakken zoals serv..
€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53