Bestellingen worden momenteel in 1-2 werkdagen verwerkt. Bedankt voor je begrip.

Element14

Element14
Aantal weergegeven:
Sorteer op:
PN7150S NFC Controller Board voor Arduino met NFC Kaart Niet meer leverbaar
De OM5578/PN7150ARD kit is een uitbreidingsboard voor Arduino die volledig NFC compliant is. Hij ondersteund Reader mode, P2P mode en kaart-emulatie mode standaarden. Het board heeft een geintegreerde high performance RF antenne om een hoog interoperabiliteitsniveau met andere NFC-apparaten te verze..
€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02
De OM5578/PN7150RPI kit is een uitbreidingsboard voor de Raspberry Pi die volledig NFC compliant is. Hij ondersteund Reader mode, P2P mode en kaart-emulatie mode standaarden. Het board heeft een geintegreerde high performance RF antenne om een hoog interoperabiliteitsniveau met andere NFC-apparaten ..
€ 44,95 Excl. BTW: € 37,15
A true open hardware, community-supported embedded computer for developers and hobbyists. Ride the 1GHz edge with the Sitara™ ARM® Cortex-A8 processor, boot Linux in under 10 seconds and get started on development in less than 5 minutes with just a single USB cable. Features AM335..
€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
The BBONE-BLACK-WIRELESS is a BeagleBone family that replaces the 10/100 Ethernet port with onboard 802.11 b/g/n 2.4GHz Wi-Fi and Bluetooth. This is a popular open source BeagleBone Black computer with built-in wireless networking capability. Leveraging a partnership with Octavo Systems and designed..
€ 84,95 Excl. BTW: € 70,21
The BeagleBone Blue is a robotics controller built around the BeagleBone open hardware computer. It is Linux enabled and is community supported and fully open source, offering flexible networking capabilities and peripheral interfaces to build mobile robots quickly and affordably. Specifications ..
€ 94,95 Excl. BTW: € 78,47
Gertboard is de ideale add-on voor de Raspberry Pi. Het is een zeer uitgebreid board dat je Raspberry Pi verbindt met de buitenwereld, zodat deze op externe gebeurtenissen kan reageren. Detecteer en reageer op analoge spanningen, stuur krachtige motoren aan, detecteer het indrukken van een schakelaa..
€ 39,95 Excl. BTW: € 33,02
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Bevrijd je Raspberry Pi van zijn toetsenbord, muis en monitor! Met de PiFace™ Control & Display kun je je Raspberry Pi gebruiken op plaatsen welke je niet voor mogelijk had gehouden. Bespaar ruimte en energie door het verwijderen van de noodzaak van een monitor, maar beschik toch over een ..
€ 33,95 Excl. BTW: € 28,06
PiFace Digital 2 voor Raspberry Pi Niet meer leverbaar
De PiFace Digital 2 plug je direct op de bovenkant van je Raspberry Pi en stelt je in staat om op de buitenwereld te reageren en ermee te communiceren. Detecteer standen van schakelaars, zoals bijvoorbeeld van een deursensor, een drukgevoelige schakelaar of andere soorten schakelaars. Schrijf je eig..
€ 36,95 Excl. BTW: € 30,54
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De PiView is een compacte adapter welke het digitale HDMI signaal omzet naar een analoog VGA signaal wat nog steeds veel gebruikt wordt. Features Eenvoudig ontwerp in de vorm van een kleine adapter met geïntegreerde VGA socket-uitgang met een korte kabel, compleet met HDMI-stekker voor..
€ 23,95 Excl. BTW: € 19,79
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
De Raspberry Pi Sense HAT is het perfecte product om te leren programmeren en hoe we omgaan met de wereld om ons heen. Met zijn arsenaal aan sensoren kun je allerlei rare en coole toepassingen maken om op deze planeet (en er buiten) te gebruiken! De Sense HAT wordt op de Raspberry Pi geprikt via ..
€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).