Besteld op ma-vr voor 17:00u
is zelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Aanbiedingen
€ 8,95 € 6,71
€ 10,50 € 7,88

Garantie informatie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je een defect artikel hebt wat bij ons is aangeschaft en binnen de garantietermijn betreft dien je hiervoor een retouraanvraag te doen via ons retourformulier. Wanneer de retour is aangemeld ontvang je van ons retourinstructies.

  • Zendingen welke niet op de juiste manier zijn aangemeld, kunnen worden geweigerd
  • Voeg altijd een kopie van de factuur bij
  • Stuur indien mogelijk de originele verpakking mee
  • Garantie vervalt indien producten door jezelf zijn gesoldeerd

Let op: Fysieke, zichtbare beschadigingen aan geretourneerde producten vallen niet onder garantie. In het geval dat een defect of beschadiging niet onder garantie valt, of bij onderzoek blijkt dat het product naar behoren werkt, zullen wij onderzoekskosten a EUR 15,00 in rekening brengen.

Product specifieke informatie

Raspberry Pi

Camera board voor de Raspberry Pi

  • 95% van de retour aangemelde camera boards is niet defect
  • Controleer wanneer de camera niet wordt gedetecteerd of de kleine geel/bruine connector op het board wel goed op zijn plek zit gedrukt en of de flexkabel op de juiste wijze is aangesloten.

Adafruit producten

Door de aard van de producten welke Adafruit levert, geldt hiervoor een aparte regeling. Alvorens een retouraanvraag te doen dient op het supportforum van Adafruit een topic te worden geopend voor technische ondersteuning. Wanneer Adafruit aangeeft dat het product voor vervanging in aanmerking komt kan op het retourformulier naar dit betreffende topic worden verwezen zodat we direct tot vervanging over kunnen gaan.