Kitronik

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Het :CREATE Proto Board voor de BBC micro:bit is een electronics prototyping systeem die beiden through hole en SMT component types toelaat in dezelfde circuits.  De through holes zijn op een 2.54mm pitch grid en de pads op een 1.27mm pitch grid. Deze grid maten zijn gemaakt zodat ..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Composeer een micro:bit muziekstuk met de Kitronik :KLEF Piano voor de BBC micro:bit. Hij heeft 15 capactieve aanrakingspads met 13 gearrangeerd als één octaaf en twee up down functie knoppen waardoor je kan veranderen van octaven. :KLEF heeft ook een ingebouwde versterker..
€ 21,95 Excl. BTW: € 18,14
Take your microbit robotics builds to the next level with the Kitronik All-in-one Robotics Board for the BBC micro:bit. The All-in-one Robotics Board enables the BBC micro:bit (connected via a standard card slot connector) to drive 4 motors (or 2 stepper motors) and 8 servos. Coupled with 17 other I..
€ 22,95 Excl. BTW: € 18,97
The Kitronik Klaw gripper is a great addition to any robotics project. It is controlled by a low voltage servo which is included, this servo is used to open and close the Klaw. At the rear of the unit are mounting points allowing it to be bolted to other items, such as buggies or robotic arms. Th..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
De LAMP:bit levert connecties waar de micro:bit direct op geschroefd kan worden. Deze is gemaakt om op een straatlamp te lijken, in vorm en functie. Een leuk board voor transportatieprojecten en in dezelfde esthetiek als de STOP:bit waardoor ze leuk bij elkaar passen.  Het board heeft ook ee..
€ 5,75 Excl. BTW: € 4,75
Voeg lijn-volgen toe aan de Kitronik :MOVE mini for the BBC micro:bit met deze leuke DIY add-on kit! Deze add-on komt met alle onderdelen die je nodig hebt om de lijn-volg functie aan de :MOVE mini toe te voegen en vraagt om geen soldering. Eenmaal gebouwd kan je de gevoelgheid van de linker..
€ 13,95 Excl. BTW: € 11,53
MeArm Robotarm voor de micro:bit - Blauw Niet op voorraad
The MeArm microbit blue version is an easy-to-build robot arm kit that's designed to get children (and adults!) learning about technology, engineering and programming. It's been expressly designed to be easy to build (age 11+) and use. At its heart is the BBC microbit (sold separately..
€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68
The MeArm microbit orange version is an easy-to-build robot arm kit that's designed to get children (and adults!) learning about technology, engineering and programming. It's been expressly designed to be easy to build (age 11+) and use. At its heart is the BBC microbit (sold separate..
€ 64,95 Excl. BTW: € 53,68
Leer hoe je geluid kan aanpassen naar jou eigen voorkeur met de Noise Pack add-on voor de Kitronik Inventors Kit voor BBC micro:bit. Deze kit heeft alles (samen met de Inventors kit en een microbit) wat je nodig hebt om 5 spannende experimenten te bouwen.  Je zal leren hoe je een m..
€ 14,95 Excl. BTW: € 12,36
Het STOP:bit voor de BBC micro:bit is de ultieme upgrade voor verkeerslicht/kruispunt projecten. Niet alleen maakt deze het coderen super makkelijk, het board is voorgeassembleerd dus je hoeft niets te solderen. Of je het leuk vind of niet, variaties op kruispuntprojecten zijn niet nieuw. ..
€ 4,75 Excl. BTW: € 3,93
De Kitronik Uitvinders Kit voor de Arduino is een handige en leuke manier om aan de slag te gaan met het programmeren en werken met elektronica hardware via de Arduino. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om 10 experimenten te maken met gebruik van LEDs, motoren, LDRs en condensatoren. Arduino..
€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75
The Kitronik ZIP Tile is an 8 x 8 display panel for the BBC micro:bit. It can scroll text, show all the colours of the rainbow (and more) and multiple Tiles can be linked up to make even bigger displays! It features 64 colour addressable LEDs arranged in an 8 x 8 grid, ZIP LED expansion points on..
€ 21,95 Excl. BTW: € 18,14
Neem je robotica naar het volgende level met de (i2C) Kitronik 16 Servo Driver Board voor de BBC micro:bit. Met dit driver board kan je 16 servos aansturen. Het board kan voorzien worden van stroom via de terminal blocks of de ongebouwde header voor radio control. De pins van de BBC micro..
€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01
De Kitronik :GAME ZIP 64 is de ultieme retro gaming accessoirevoor de BBC microbit. Gemaakt om een alles-in-een handheld gaming platform te zijn met een ingebouwde 64 (8x8) individueel adresseerbare ZIP LED matrix.  Het heeft on-board geluid, 4 richting knoppen, 2 fire knoppen, haptic f..
€ 47,95 Excl. BTW: € 39,63
De Kitronik :MOVE mini buggy kit voor de BBC micro:bit biedt een leuke manier om te beginnen met robotics. De :MOVE mini is een twee-wielige robot die geschikt is voor zelfstandige aansturing, afstandsbestuurbare projecten via een bluetooth applicatie of bediening via een tweede BBC micro:bit via de..
€ 32,95 Excl. BTW: € 27,23
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Deze kabel is perfect om geluid uit je micro:bit te krijgen via een hoofdtelefoon of speakers. Aan de ene kant van de kabel heb je twee krokodillenklemmetjes welke aangesloten kunnen worden op GND en Pin 0. Aan de andere kant van de kabel zit een 3.5mm TRS (tip, ring, sleeve) stereo jack. Via ..
€ 3,25 Excl. BTW: € 2,69
With this Bulldozer add-on for :MOVE mini for the BBC microbit, everyone's favourite little programmable robot buggy just got much better. Robots often do more than just :MOVE from A to B, and with this add-on so can :MOVE mini. Previously on :MOVE mini, it drew shapes, controlled it via blue..
€ 10,95 Excl. BTW: € 9,05
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Get more from :MOVE mini for the micro:bit with the Bumper add-on. Turn :MOVE mini into a football/hockey game playing robot and compete against other robots. With this Bumper add-on for :MOVE mini, everyone's favourite little programmable robot buggy just got much better. If you were looking..
€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07
Op zoek om meer te doen met je BBC micro:bit? Ontdek zijn kracht met deze voorgesoldeerde versie van het Edge Connector Breakout Board! Dit breakout board is ontworpen om een eenvoudige manier te bieden om extra circuits en onderdelen aan te sluiten op de connectoren van de micro:bit. Hij geeft toeg..
€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92
Op zoek om meer te doen met je BBC micro:bit? Ontdek zijn kracht met deze kit versie van het Edge Connector Breakout Board! Dit breakout board is ontworpen om een eenvoudige manier te bieden om extra circuits en onderdelen aan te sluiten op de connectoren van de micro:bit. Hij geeft toegang tot alle..
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26
De Kitronik Uitvinders Kit voor de BBC micro:bit is een handige en leuke manier om aan de slag te gaan met het programmeren en werken met elektronica hardware op de BBC micro:bit. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om 10 experimenten te maken met gebruik van LEDs, motoren, LDRs en condensatoren...
€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75
De Klip Halo voor de BBC micro:bit zet alle pins van de microbit om in pads verspreid rond de randjes van de Klip Halo. De pads zijn bedachtzaam gemaakt en ideaal voor gebruik met E-Textiel projecten en ook voor projecten die krokodillen klemmetjes gebruiken. De Klip Halo ..
€ 10,50 Excl. BTW: € 8,68
Deze behuizing is gemaakt om de BBC micro:bit te beschermen met het MI:power board. De behuizing beschermt beide PCBs die perfect zijn voor draagbare designs. Doordat de behuizing doorzichtig is heb je duidelijk zicht op de matrix die in de micro:bit is gebouwd. Let op: Deze behuizing moet z..
€ 5,75 Excl. BTW: € 4,75
Het MI:power board voor de BBC micro:bit brengt draagbaarheid naar je electronische projecten. De stijlvolle, lichte PCB is gemaakt om perfect te passen tegen de BBC micro:bit en heeft een ingebouwde buzzer en 3V coin cell houder.  Wanneer geassembleerd is het board direct gekoppel..
€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92
Bescherm je micro:bit met deze 'mountable' (monteerbare) uitvoering van de MI:pro behuizing. Deze behuizing heeft twee bevestigingsgaten aan de zijkant waarmee deze eenvoudig kan worden gemonteerd, bijvoorbeeld op een muur of een houten plank. Features Beschermt de BBC micro:bit ter..
€ 5,75 Excl. BTW: € 4,75
De MI:pro Behuizing beschermt de BBC micro:bit niet alleen, maar biedt ook nog een aantal andere voordelen. Bescherm je micro:bit met deze compacte behuizing waar je ook de 2x AAA batterijhouder op kan bevestigen. Let op: De batterijhouder welke geleverd wordt met de micro:bit past niet op dit pr..
€ 5,95 Excl. BTW: € 4,92
Dit board biedt een eenvoudige manier om motoren aan te kunnen sturen met de BBC micro:bit. Hiermee kunnen twee motoren aangedreven worden met vooruit, achteruit en stop aansturing. Hij heeft schroefterminals om vier input apparaten aan te sluiten en een gereguleerde 3V voorziet de micro:bit van str..
€ 15,95 Excl. BTW: € 13,18
Dit Prototyping Systeem voor de BBC micro:bit is ideaal om te beginnen met het maken van circuits en experimenten zonder te hoeven solderen. Dit prototyping systeem gebruikt Kitronik's speciaal ontworpen Edge Connector Breakout Board voor de BBC micro:bit welke volledige toegang geeft tot the..
€ 17,95 Excl. BTW: € 14,83
Het Servo:Lite board voor de BBC micro:bit is een simpel board waarmee je gemakkelijk low-power servo motoren kan koppelen en bedienen via de micro:bit. (Servo's moeten werken op 3.3V) Deze wordt gekoppeld aan de micro:bit met vijf schroeven. In standaard configuratie kan hij twee servo's aa..
€ 13,50 Excl. BTW: € 11,16
Voeg kleur toe aan je volgende codeerproject met het Halo board van Kitronik voor de micro:bit. De Halo heeft 24 full color ZIP LEDs die individueel addresseerbaar zijn. Dit betekent dat elk LEDje een gigantisch spectrum aan kleuren heeft en waar je prachtige effecten mee kan creëeren.  ..
€ 16,50 Excl. BTW: € 13,64
Deze 2x AAA Batterijhouder met JST connector is compatibel met de BBC micro:bit. Hij heeft 145mm lange draden en een JST connector. Deze batterijhouder is lichtgewicht en heeft een M3 gat waarmee hij bevestigd kan worden aan de achterkant van MI:pro micro:bit behuizingen. Ideaal voor verschillende p..
€ 1,50 Excl. BTW: € 1,24