Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Snel in huis
Verzonden vanuit Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Categorieën

Latching Mini Relais FeatherWing

Latching Mini Relais FeatherWing
0 beoordeling(en).

Artikelcode: ADA-2923
€ 9,50 Excl. BTW: € 7,85
9 stuk(s) direct uit voorraad leverbaar.

Aantal: In winkelwagen
Hoeveelheid Per stuk
10+€ 9,26 (Excl. BTW: € 7,65)
50+€ 9,03 (Excl. BTW: € 7,46)

Een Feather board zonder ambitie is een Feather board zonder FeatherWings! Dit is de Latching Mini Relais FeatherWing. Hiermee heb je controle over het aan- en uit gaan van lampen, waaiers, solenoids en andere kleine apparatuur die tot  250VAC of DC stroom gebruiken, met elk Feather board.

Er zijn twee 'smaken' van deze FeatherWings, dit is de Latching relais. Deze vereist twee pins, een SET en UNSET en in plaats van de SET pin hoog te houden hoef je alleen elke pin op hoog te pulsen voor 10ms om de relais open of dicht te laten gaan. Je hebt twee pins nodig maar je wint er energie op. Als de energie uitvalt zal het relais op de laatste setting blijven hangen.

Het andere type relais FeatherWing is de simpele Non-Latching relais,deze vereist maar één signal pin.

Beide FeatherWings gebruiken dezelfde familie van relais. Je kan tot 2A schakelen aan resistieve stroom op 30VDC of ~40VAC of lager. Op 110VDC kan je schakelen naar 0.3A, op 120VAC naar 0.5A en op 250VAC naar 0.6A. Lees het datasheet voor de exacte schakelmogelijkheden, en voor de reactieve/inductieve loads die je moet reduceren. Dit is niet een relais dat je kan gebruiken om een wasmachine aan en uit te laten gaan. Blijf bij 60W of minder. 

Elke FeatherWing komt met een volledig geteste en geassembleerde PCB en header die je zelf er op kan solderen. Je krijgt ook een 3-pin terminal block.

Let op: Als je deze relais gebruikt bij hoge voltages (> 24V) let goed op wat je doet! Hoge voltages vreisen ervaring en zijn alleen voor gebruik voor ingenieurs die weten hoe ze er mee om moeten gaan. 

Product
Merk: Adafruit
MPN: 2923
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: