Make Wonder

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Cue Onyx Robot Pre-Order
Cue (geschikt voor kinden vanaf 11 jaar) – is een geestige, onderhoudende robot met vier helden-avatars en verbeterde Artificial Intelligence. Cue brengt porsonaliteit, interactieve communicatie en programmeren naar nieuwe hoogten. Chat Stuur en ontvang text messages om de persoonlijkheid ..
€ 199,95 Excl. BTW: € 165,25
Dash Launcher Pre-Order
Met de Launcher kun je Dash transformeren tot een katapult! Lanceer de meegeleverde projectielen en stel hem zo af dat je de LEGO® stenen raakt. Met dit grappige accessoire kun je Dash veranderen in een katapult. Omdat het aangestuurd wordt door Dash kunnen kinderen leren hoe een schietmech..
€ 29,95 Excl. BTW: € 24,75
Dash Robot Pre-Order
Dash is geliefd door kinderen en leerkrachten over de hele wereld. Dash is intelligent genoeg om te reageren op spraak en geluiden, en Dash kan dansen en zingen. Dit maakt het een geweldig leuke en interactieve ervaring voor kinderen. Dash helpt kinderen leren, lachen en groeien. Ontworpen voor kind..
€ 179,95 Excl. BTW: € 148,72
Dot Creativity Kit Pre-Order
Snel overzicht Dot is een slimme kleine robot met meerdere sensoren en een eigenzinnige persoonlijkheid die eigen projecten aanstuurt in de nieuwe Dot Creativity Kit. Kinderen leren over robotica en ontwikkelen fundamentele codeer- en probleemoplossende vaardigheden terwijl ze plezier hebben. D..
€ 89,95 Excl. BTW: € 74,34
Dot Robot Pre-Order
Dot is het vriendje van Dash en een slimme, kleine robot. Dot heeft diverse spelletjes voorgeprogrammeerd zoals ’Magic Dot Bal’. ’Dot of Music’ en ‘Light Sword’ Met de gratis app verzin en maak je zelf nog meer dan 100 verschillende spelletjes voor Dot. Dot ..
€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81
Wonder Pack (Dash, Dot & Accesories) Pre-Order
Productbeschrijving De Wonder Pack bevat zowel Dash als Dot en alle beschikbare accessoires: Building Brick Connectors, Bunny Ears/Tail, Bulldozer Bar, Tow Hook, Xylophone, en Launcher! Geef je kind een voorsprong met de Dash Robot van Wonder Workshop. Programmeren wordt steeds belangrijker en..
€ 329,95 Excl. BTW: € 272,69