micro:bit

micro:bit

De micro:bit is een kleine computer (4x5cm!) speciaal gericht op kinderen om creatief met technoligie bezig te zijn. Dit kleine apparaatje heeft ongelooflijk veel mogelijkheden zoals 25 rode LED lampjes waarme je berichten kunt weergeven. Er zijn twee programmeerbare knoppen die kunnen worden gebruikt om games te besturen of muziek af te spelen, te pauzeren of liedjes over te slaan. De micro:bit kan beweging detecteren en je vertellen welke kant je op gaat. En hij kan een Bluetooth low energy (BLE) verbinding gebruiken om te communiceren  met andere apparaten op het internet. Heel slim allemaal!

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
BBC micro:bit V1 - Los -10%
De BBC micro:bit is een kleine computer welke je kunt programmeren, aanpassen en bedienen om je digitale ideeën, games en apps te combineren met de echte wereld. Hij is slecht 4cm bij 5cm en ontworpen om leuk en eenvoudig in het gebruik te zijn. Je kunt van alles maken zoals games, animaties en..
€ 18,95 € 17,06 Excl. BTW: € 14,10
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
BBC micro:bit V1 Club Bundel - 10-Pack -10%
De BBC micro:bit Club Bundel is ideaal om de micro:bit te delen met vrienden of op school. Deze bundel bestaat uit 10 micro:bits, 10 USB kabels, 10 batterij houders en 20 AAA batterijen. Alles om de micro:bit te gebruiken in STEM workshops, code clubs, schoolklassen of andere groepen. De BBC micr..
€ 189,95 € 170,96 Excl. BTW: € 141,29
BBC micro:bit V1 Go Bundel -10%
Ga snel aan de slag met de BBC micro:bit. Deze bundel bestaat uit 1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen. De BBC micro:bit is een kleine computer welke je kunt programmeren, aanpassen en bedienen om je digitale ideeën, games en apps te combineren met de echte wer..
€ 22,95 € 20,65 Excl. BTW: € 17,07
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
The new micro:bit (V2) is the latest revision of everyone’s favourite powerful palm-sized, and fully programmable computer. Conceived by the BBC to encourage children to get actively involved in writing software and building new things that will be controlled by it. V2 is the same size, shape,..
€ 18,95 Excl. BTW: € 15,66
De BBC micro:bit Club Bundel is ideaal om de micro:bit te delen met vrienden of op school. Deze bundel bestaat uit 10 micro:bits, 10 USB kabels, 10 batterij houders en 20 AAA batterijen. Alles om de micro:bit te gebruiken in STEM workshops, code clubs, schoolklassen of andere groepen. De BBC micr..
€ 189,95 Excl. BTW: € 156,98
BBC micro:bit V2 Go bundle Niet op voorraad
De BBC micro:bit is een kleine computer welke je kunt programmeren, aanpassen en bedienen om je digitale ideeën, games en apps te combineren met de echte wereld. Hij is slecht 4cm bij 5cm en ontworpen om leuk en eenvoudig in het gebruik te zijn. Je kunt van alles maken zoals games, animaties..
€ 22,95 Excl. BTW: € 18,97
Kitronik's new Linear Actuator converts the circular movement of a 180 degree servo (supplied) into motion in a straight line, one way and then the other. It can be mounted to a project to provide either horizontal or vertical movement. Linear Actuators are useful for a whole host of differen..
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Geef je micro:bit extra bescherming met deze leuke behuizing! Let op, deze behuizing is alleen geschikt voor de micro:bit V1! ..
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26
micro:bit Behuizing V2 - Transparant Nieuw
Deze transparante behuizing beschermt de kwetsbare onderdelen van de micro:bit terwijl alle connectoren en knopjes bereikbaar blijven. De A en B knoppen zijn gemarkeerd en de behuizing houdt de onderste Edge Connector pinnen volledig vrij zodat je deze met het Edge Connector Breakout Board voor..
€ 3,95 Excl. BTW: € 3,26
The snap:bit is an electronic component for the Snap Circuits educational electronic kit. It features a socket for connecting the BBC micro:bit. This allows the Snap Circuits to be programmatically controlled by the micro:bit. All features of the micro:bit like the accelerometer and compass, the li..
€ 24,95 Excl. BTW: € 20,62
Dit add-on pack voor de Kitronik Inventors Kit voor de BBC microbit levert een perfecte manier om te leren over de wereld van ZIP LEDs. Deze LEDs zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen een heleboel mooie kleuren te vertonen. Met dit add-on pack leer je hoe je met code de control..
€ 16,95 Excl. BTW: € 14,01
De go-to guide to aan de slag met micro: bits en het verkennen van alle van de mini-de verbazingwekkende mogelijkheden computer de micro: bits is een zakformaat elektronische ontwikkelplatform gebouwd met onderwijs in het achterhoofd. ..
€ 24,95 Excl. BTW: € 22,89
DOCENTENHANDLEIDING Naast de micro:bit EXPLORER en PROGRAMMER lesseries is er een perfect hulpmiddel voor de docent. De docentenhandleiding geeft extra informatie over de kaarten en het lesgeven daarmee. Voor het lesgeven in programmeren met de micro:bit is een pakket van lesmateriaal bes..
€ 17,50 Excl. BTW: € 16,06
De leskaarten kit bestaat uit de EXPLORER en de PROGRAMMER serie van beiden 19 leskaarten, en de benodigdheden voor de PROGRAMMER lesserie bestaande uit 2 LED’s en 4 krokodillensnoertjes. Klik hier voor de docentenhandleiding. Voor het lesgeven in programmeren met de micro:bit is behoefte a..
€ 18,95 Excl. BTW: € 15,66