In verband met Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april gesloten. Bestellingen worden in Nederland niet op vrijdag bezorgd. Bestellingen geplaatst na 26 april 17.00 uur worden pas weer maandag 30 april verwerkt.

micro:bit

micro:bit

De micro:bit is een kleine computer (4x5cm!) speciaal gericht op kinderen om creatief met technoligie bezig te zijn. Dit kleine apparaatje heeft ongelooflijk veel mogelijkheden zoals 25 rode LED lampjes waarme je berichten kunt weergeven. Er zijn twee programmeerbare knoppen die kunnen worden gebruikt om games te besturen of muziek af te spelen, te pauzeren of liedjes over te slaan. De micro:bit kan beweging detecteren en je vertellen welke kant je op gaat. En hij kan een Bluetooth low energy (BLE) verbinding gebruiken om te communiceren  met andere apparaten op het internet. Heel slim allemaal!

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
De BBC micro:bit is een kleine computer welke je kunt programmeren, aanpassen en bedienen om je digitale ideeën, games en apps te combineren met de echte wereld. Hij is slecht 4cm bij 5cm en ontworpen om leuk en eenvoudig in het gebruik te zijn. Je kunt van alles maken zoals games, animaties en..
€ 18,95
Excl. BTW: € 15,66

De BBC micro:bit Club Bundel is ideaal om de micro:bit te delen met vrienden of op school. Deze bundel bestaat uit 10 micro:bits, 10 USB kabels, 10 batterij houders en 20 AAA batterijen. Alles om de micro:bit te gebruiken in STEM workshops, code clubs, schoolklassen of andere groepen. De BBC micr..
€ 189,95
Excl. BTW: € 156,98

Ga snel aan de slag met de BBC micro:bit. Deze bundel bestaat uit 1x micro:bit, 1x USB kabel, 1x batterij houder en 2x AAA batterijen. De BBC micro:bit is een kleine computer welke je kunt programmeren, aanpassen en bedienen om je digitale ideeën, games en apps te combineren met de echte wer..
€ 22,95
Excl. BTW: € 18,97
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Micro:bit Docentenhandleiding -17%
micro:bit docenten handleiding Naast de micro:bit EXPLORER en PROGRAMMER lesseries is er een goed hulpmiddel voor de docent.  De docentenhandleiding geeft extra informatie over de kaarten en het lesgeven daarmee. Voor het lesgeven in programmeren met de micro:bit is behoefte aan ..
€ 17,50 € 14,50
Excl. BTW: € 11,98

Micro:bit leskaarten kit -26%
De leskaarten kit bestaat uit de EXPLORER serie van 16 leskaarten, de PROGRAMMER serie van 19 leskaarten, en de benodigdheden voor de PROGRAMMER lesserie: 2 LED’s en 4 krokodillensnoertjes.   Voor het lesgeven in programmeren met de micro:bit is behoefte aan een gestructureerd pakket ..
€ 18,95 € 13,95
Excl. BTW: € 11,53