Besteld op ma-vr voor 17:00u
is zelfde dag verzonden

Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Onze Showroom

Check onze contactpagina voor openingstijden en adresgegevens van onze showroom.

Aanbiedingen
€ 7,95 € 5,56
€ 11,95 € 8,36
€ 5,95 € 4,17
€ 11,95 € 8,36

Over Ons

Kiwi Electronics is in oktober 2012 onstaan uit een uit de hand gelopen hobby en is één van de eerste Nederlandse webwinkels welke zich heeft gespecialiseerd in de Raspberry Pi. Naast het grote aantal Raspberry Pi producten hebben wij tegenwoordig een ruim assortiment aan prototyping onderdelen en componenten in ons assortiment en zijn wij officiële dealer van onder andere Arduino, Makeblock, littleBits, SparkFun, Adafruit, Snap Circuits en Seeed Studio (Grove).

Wij leveren aan zowel consumenten en bedrijven/organisaties en willen een one-stop-shop te zijn voor zowel beginners als doorgewinterde hobbyisten en professionele gebruikers.

Ons aanbod leent zich ook uitermate voor educatieve doeleinden. Voor educatieve instellingen zoals scholen kunnen wij speciale pakketten samenstellen welke gebruikt kunnen worden als lesmateriaal voor bijvoorbeeld workshops.

Sinds mei 2015 beschikken wij over een winkel waar je een deel van ons assortiment kunt bekijken en advies kunt krijgen over verschillende producten waaronder onze 3D printers. Voor bedrijven en instellingen raden wij het aan om een afspraak te maken.

Waarom ons?

  • Gratis verzending binnen Nederland en naar België vanaf € 50
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Verzending via PostNL binnen Nederland en België, wereldwijd via UPS
  • Keuze uit meer dan 2500 artikelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad.
  • Bestellingen af te halen in onze winkel
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • 2 jaar garantie
  • Bestellen op rekening mogelijk voor Nederlandse bedrijven/organisaties (neem contact op).

Onze producten als leermiddel

Raspberry Pi, Arduino, littleBits en Makeblock producten zijn hoofdzakelijk ontworpen voor educatieve doeleinden. De producten lenen zich bij uitstek om jongeren te leren wat 'Physical Computing' is en om te leren programmeren.
Ben je vertegenwoordiger van een school, universiteit of andere educatieve instelling en ben je geinteresseerd om onze producten in te zetten als lesmateriaal? Wij kunnen speciale educatieve kortingen bieden, neem hiervoor contact met ons op via info@kiwi-electronics.nl