Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Snel in huis
Verzonden vanuit Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Categorieën

Twee-kanaals 5V relais module

Twee-kanaals 5V relais module
5 beoordeling(en).

Artikelcode: KW-1612
€ 6,95 Excl. BTW: € 5,74
307 stuk(s) direct uit voorraad leverbaar.

Aantal: In winkelwagen
Hoeveelheid Per stuk
10+€ 6,61 (Excl. BTW: € 5,46)
50+€ 6,26 (Excl. BTW: € 5,17)

Dit is een relais module welke eenvoudig te gebruiken is met de Raspberry Pi of een Arduino.

  • 5V 2-Kanaals relais module, elke relais heeft 15-20mA stroom nodig om te schakelen
  • Twee hoog vermogen relais - AC250V 10A ; DC30V 10A
  • Standaard interface welke eenvoudig te gebruiken is met een microcontroller
  • Led indicatoren voor relais status
Product
MPN: KW-1612
Frank op 26-09-2020
5 beoordeling(en).
Prima relais. Gebruik het nu om de vloerverwarmingspomp aan te sturen op temperatuur. Het aansluiten kan op verschillende manieren ben ik ook achter gekomen... Heel goede vraag Tim, hoe zit het nu precies... Ik sluit me aan bij Marcel. Dus met een transistor ertussen. Dan schakelt de raspberry met 3,3V de transistor. De transistor op zijn beurt schakelt dan het relais met 5V Waarom? Het relaisbord is een 5V apparaat. Het relaisbord rechtstreeks schakelen met de raspberry kan ook maar de relais klikken dan niet zo hard. Zie link hieronder. Zo heb ik het ook gedaan. In de link van Marcel wordt de voeding van TP1 afgehaald waarmee je beveiligingen omzeilt... https://myhydropi.com/connecting-a-relay-board-to-a-raspberry-pi
Tim op 15-12-2017
5 beoordeling(en).
Misschien hoort deze reactie eerder thuis op een forum, maar kan iemand mij uitleggen hoe het zit. Ik lees de laatste reactie (van m Brouwer), die claimt dat er verder geen componenten nodig zijn, zoals weerstanden enz. vervolgens lees ik de reactie daarvoor (van Marcel) en die deelt een schema waar dat wel op zit... hoe zit het precies?
M Brouwer op 20-02-2017
5 beoordeling(en).
Een prima relais om met je Raspberry Pi aan te sturen, helaas zit er geen aansluitschema bij en ga je zoek op het internet dan kom je nogal wat schema's tegen waarbij de suggestie gewekt wordt dat je nog aan de gang moet met weerstanden en transistoren om deze aan te kunnen sturen. Dit is echter niet het geval, deze kunnen direct via de GPIO pins aangestuurd worden, kijk bijvoorbeeld op dit filmpje op youtube waarbij dit 4-voudige relais wordt aangestuurd: https://www.youtube.com/watch?v=OQyntQLazMU Verder kun je het relais als NC (normally closed) of NO (normally open) gebruiken. Voor het verbruik wordt aangegeven dat dit 20 mA per relay is maar dit is niet het geval. Bij aansturing van 1 relais bedraagt de stroom via de 5V voedingspin 75 mA, bij aansturing van beide relais is dit 140 mA.
Marcel op 16-06-2014
5 beoordeling(en).
Prima relais, hou er wel rekening mee dat deze relais "active low" zijn. Kijk op http://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=36225 voor meer info.
Remi Bergsma op 20-04-2014
5 beoordeling(en).
Eenvoudig en simpel te gebruiken. Ik heb m'n garagedeur erop aangesloten en kan nu met m'n pi (en dus elk mobile device) de garagedeur openen door een signaal naar een GPIO poort te sturen.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: