Gratis verzending vanaf € 75
binnen Nederland

Snel in huis
Verzonden vanuit Nederland

Wereldwijde verzending
Naar elke bestemming met UPS

Thuiswinkel Waarborg

Categorieën

Adafruit Bluefruit LE UART Friend - Bluetooth Low Energy (BLE)

Adafruit Bluefruit LE UART Friend - Bluetooth Low Energy (BLE)
0 beoordeling(en).

Artikelcode: ADA-2479
€ 20,95 Excl. BTW: € 17,31
13 stuk(s) direct uit voorraad leverbaar.

Aantal: In winkelwagen
Hoeveelheid Per stuk
10+€ 20,42 (Excl. BTW: € 16,88)
50+€ 19,90 (Excl. BTW: € 16,45)

Wil je Bluetooth Low Energy aan je draagbare FLORA project toevoegen? Absoluut! Met BLE nu inbegrepen in smart phones en tablets is het leuk om wireless te kunnen toevoegen aan je project. Dus je hebt gewoon de nieuwe Adafruit Flora Bluefruit LE nodig!

De Bluefruit LE UART Friend maakt het makkelijk om Bluetooth Low Energy koppeling toe te voegen aan alles met een hardware of software serial poort. Er zit ook hardware flow control op dus je hoeft je geen zorgen te maken over verlies van data. Koppel je Arduino of microcontroller of zelfs gewoon een standaard FTDI kabel voor debuggen en testen.

Deze multi-functionele module kan heel veel! Voor de meeste mensen zal het standaard Nordic UART RX/TX profiel het beste zijn. In dit profiiel doet de Bluefruit zich voor als data pijp die "transparant" data kan versturen tussen je iOS of Android. Je kan gebruik maken van Adafruit's iOS App of Android App, of schrijf je eigen om te communiceren met de UART service.

Maar dit board kan veel meer dan alleen strings door de lucht versturen! Met dank aan de gemakkelijk te leren AT command set heb je volledige controle over hoe het apparaat zich gedraagt, zoals bij GATT Services and Characteristics, of verander je de manier waarop het apparaat zich voordoet naar andere BLE apparatuur. Je kan de AT commands ook gebruiken om de temperatuur op te vragen, het batterijen voltage te checken, de connectie RSSI of MAC adress, en nog veel meer. Teveel om op te noemen! 

Gebruik de Bluefruit iOS App of Android App om snel te starten met het prototypen van je project met je iOS of Android/tablet als controller. Er is een color picker, quaternion/accelerometer/gyro/magnetometer of locatie (GPS) en een 8-button control game pad.

Product
Merk: Adafruit
MPN: 2479
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Je naam:


Je beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: